

Presiding Charice L. Manor, District Director

Agenda		
Agenda Order	Person Responsible	Suggested Timing
Call to Order and Welcome	District Director: Charice Manor, DTM	9:00 a.m. (2–3 minutes)
Review the District Mission	[District Director: Charice Manor, DTM	9:03 a.m. (1 minute)
Credentials Committee Report	Credentials Committee Chair: Rhonda Green, DTM	9:04 a.m. (1 minutes)
Approval of the Meeting Agenda	District Director: Charice Manor, DTM	9:05 a.m. (2 minutes)
Voting Procedures	Parliamentarian: Tom Coscia, DTM	9:07 a.m. (5 minutes)
Approval of Meeting Minutes	District Director: Charice Manor, DTM	9:12 a.m. (2 minutes)
Confirm Appointment of District Leaders	District Director: Charice Manor, DTM	9:14 a.m. (2 minutes)
Business Requiring Adoption:		
Year-End Audit (2023-2024)	Audit Committee Chair 23-24: Richard Porter	9:16 a.m. (5 minutes)
Mid-Year Audit Committee Report	Audit Committee Chair: Ira Walker	9:21 a.m. (5 minutes)
Alignment Committee Report	Past District Director: Karen Leingang	9:26 a.m. (7 minutes)
District Procedures	Procedures Chair: RJ Stratton, DTM	9:33 a.m. (20 minutes)
Additional Reports:		
Profit and Loss Report (Quarter 1)	District Finance Manager: Lisa Campbell	9:53 a.m. (4 minutes)
District Reports	Public Relations Manager: Deborah Woods Club Growth Director: Karen Dew Program Quality Director: Patti Howard, DTM District Director: Charice Manor, DTM	9:57 a.m. (17 minutes) (2 minutes) (5 minutes) (5 minutes) (5 minutes)
Elections	District Director: Charice Manor, DTM	10:14 a.m. (15 minutes)
New Business/Announcements	District Director: Charice Manor, DTM	10:29 a.m.
Meeting Adjourned		11:00 am.