

2024 District 8 Council Meeting

September 22, 2024

Presiding

Charice L. Manor
District Director

Agenda

Agenda Order	Person Responsible	Suggested Timing (optional)	
Call to Order and Welcome	District Director: Charice Manor, DTM	4:00 p.m. (2–3 minutes)	
Review the District Mission	District Director: Charice Manor, DTM	4:03 p.m. (1 minute)	
Credentials Committee Report	Credentials Committee Chair: Rhonda Green, DTM	4:04 p.m. (5 minutes)	
Adoption Meeting Agenda	District Director: Charice Manor	4:09 p.m. (2 minutes)	
Voting Procedures	Parliamentarian: Tom Coscia, DTM	4:11 p.m. (5 minutes)	
Approval of Meeting Minutes	District Director: Charice Manor, DTM	4:16 p.m. (2 minutes)	
Confirm Appointment of District Leaders/Induction Ceremony	District Director: Charice Manor, DTM	4:18 p.m. (5 minutes)	
Business Requiring Adoption:			
District Budget	District Director: Charice Manor, DTM	4:23 p.m. (3 minutes)	
District Procedures	Procedures Chair: RJ Stratton, DTM	4:26 p.m. (5 minutes)	
Year-end Audit Committee Report	Audit Committee Chair: Richard Porter	4:31 p.m. (5 minutes)	
District Alignment	District Director: Charice Manor, DTM	4:33 p.m. (2 minutes)	
Additional Reports:			
Profit and Loss Report (Quarter 1)	Finance Manager: Lisa Campbell	4:38 p.m. (5 minutes)	
Director and Manager Reports	Public Relations Manager: Janet	4:43 p.m. (26 minutes)	
Division Director Reports	Martin Division F Director: Burchell McGhee Division E Director: Evelyn Pearman Division C Director: Tim Scarbrough Division B Director: Paula Williams	(3 minutes) (3 minutes) (3 minutes) (3 minutes) (3 minutes)	

	Division A Director: Sara Dahm	(3 minutes)
	Club Growth Director: Karen Dew	(5 minutes)
	Program Quality Director: Patti Howard, DTM	(5 minutes)
New Business	District Director: Charice Manor, DTM	5:09 p.m. (5 minutes)
Announcements	Administrative Manager: Cal Calhoun, DTM	5:14 p.m. (10 minutes)
Next Meeting	District Director: Charice Manor, DTM	5:24 p.m. (1–2 minutes)
Meeting Adjourned		5:26 p.m.